Bakkerij Mariman

Specialiteit zweeds brood, warme bakker, tea-room voor ontbijt/lunch, fototaarten

Contacteer ons!

Laat u verleiden door onze heerlijke patisserie!

Bel ons vandaag nog op om de taart van uw keuze te bestellen

Heeft u iets te vieren of krijgt u bezoek over de vloer? Daar hoort lekkere patisserie of taart bij! Niets zal zo goed samen gaan met de koffie of thee als de taartjes en gebakjes van bij Bakkerij Mariman in Bazel! Met fruit, banketbakkersroom, chocolade of nog iets anders? Bij ons vindt u voor elk wat wils!

Wees er zeker van dat u uw lievelingstaart kan komen ophalen en bestel ze drie dagen op voorhand. Ook brood en gebak kan u vanzelfsprekend bestellen. Zo geniet u altijd van lekkere, verse broden en gebak!

Uniek bij u in de buurt: onze fototaarten!

Wil u echt origineel uit de hoek komen? Bestel dan een exclusieve fototaart! Wij maken een taart met de foto op die u verkiest. Dat kan een foto van het feestvarken zijn of van iets wat hij of zij leuk vindt. Van Hello Kitty tot kabouter Plop... U zegt het, wij bakken!

Wil u graag bij ons van lekker gebak met een tas koffie erbij genieten? Dan kan u terecht in onze gezellige tea-room. Ook ontbijten of belegde broodjes eten is mogelijk.

Wacht niet langer, maar plaats uw bestelling vandaag nog! Bel ons gerust even op, wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Clikc+